Menuforslag
Lokale råvarer på menuen
Kokkene lægger sig i selen for at sammensætte den helt rigtige menu.
Det forpligter, at Bygholm – ud over at være et konferencecenter – er en landbrugsskole, der uddanner fremtidens fødevareproducenter. Derfor går vi op i kvalitet og i at bruge lokale råvarer. Allerhelst dem, vi selv producerer. For eksempel vores eget kødkvæg og grise.
Det, vi laver, laver vi ordentligt. Det er ærlig mad – ingen hurtige løsninger.
Jonas Bernhardt, kursuschef
Køkkenchefens bud på lækre menuer
Tag en snak med vores køkkenchef, når I skal finde den helt rigtige menu til jeres fest. Her er tre bud, I kan lade jer inspirere af.
Som udgangspunkt serveres alle menuer som buffet.
Forslag til menu 1 – Den klassiske
Forret
Gravad okseinderlår med årstidens syltet og grillet grønt, hertil estragonmayonnaise samt hjemmebagt brød.
Hovedret
Kalveculotte med rødvinssauce flødekartofler samt bagte tomater og ristede svampe serveres med salat efter kokkens valg.
Eller
Karrybraiseret svinebryst med ristede kartofler samt bagte tomater og ristede svampe serveres med salat efter kokkens valg.
Dessert
Hjemmelavet vaniljeis med skåret frugt samt bærkompot.
Pris eksl. drikkevarer: 338,00 kr.
Forslag til menu 2 – Den festlige
Forret
Røget svinemørbrad og skinke serveret med mozzarella og syltet melon, hertil hjemmebagt brød og smør.
Hovedret
Kalvesteg med ristede kartofler og rødvinssauce, hertil dampet sommergrønt og brændt kål med timian serveres med salat efter kokkens valg.
Eller
Kyllingebryst bagt med krydderurtesmør serveres med kørvelcreme og ristede kartofler hertil dampet sommergrønt og brændt kål med timian serveres med salat af kokkens valg.
Dessert
Hjemmelavet vaniljeis med chokoladebrownie. Hertil bærkompot.
Pris ekskl. drikkevarer: 388,00 kr.
Forslag til menu 3 – Gourmetmiddagen
Forret
Bagte fisk med gulerodspuré samt salat af asparges og krydderurter, hertil hjemmebagt brød og smør.
Hovedret
Kalvemørbrad serveres med pommes fondant og rødvinssauce, hertil dampet sommergrønt og brændt kål med timian serveres med salat af kokkens valg
Eller
Kyllingebryst med kyllingsoufflé serveres med pommes Anna og kørvelcreme hertil dampet sommergrønt og brændt kål med timian serveres med salat efter kokkens valg.
Dessert
Hvid balsamicoiscreme med mazrinkage og marineret frugt
Pris ekskl. drikkevarer: 438,00 kr.
Til gourmetmiddagen kan der efter aftale med køkkenchefen laves mellemretter til 50,00 kr. pr. ret.
Vælg de rigtige vine
Bygholm Kursuscenter har ikke et fast vinkort.
Vi vil nemlig hellere kunne tilpasse vinene præcist til den menu, du har valgt. På den måde får dine gæster den bedste oplevelse af både mad og vin.
Vores køkkenchef har mange års erfaring med at finde det bedste match mellem smag, kvalitet og pris.
Både når det gælder bobler, hvidvine, rødvine og desertvine.
Du betaler kun for de flasker, vi åbner.
Måske er du også interesseret i...
Få den fest, du drømmer om
Kontakt os og lad os høre om dine ønsker.
Jonas Bernhardt