Menuforslag

Lokale råvarer på menuen

Kokkene lægger sig i selen for at sammensætte den helt rigtige menu.

Det forpligter, at Bygholm – ud over at være et konferencecenter – er en landbrugsskole, der uddanner fremtidens fødevareproducenter. Derfor går vi op i kvalitet og i at bruge lokale råvarer.  Allerhelst dem, vi selv producerer. For eksempel vores eget kødkvæg og grise.

Det, vi laver, laver vi ordentligt. Det er ærlig mad – ingen hurtige løsninger. 

Jonas Bernhardt, kursuschef

Køkkenchefens bud på lækre menuer

Tag en snak med vores køkkenchef, når I skal finde den helt rigtige menu til jeres fest. Her er tre bud, I kan lade jer inspirere af. 
Som udgangspunkt serveres alle menuer som buffet.

Forslag til menu 1 – Den klassiske

Forret

Gravad okseinderlår med årstidens syltet og grillet grønt, hertil estragonmayonnaise  samt hjemmebagt brød.

Hovedret

Kalveculotte med rødvinssauce flødekartofler samt bagte tomater og ristede svampe serveres med salat efter kokkens valg.

Eller

Karrybraiseret svinebryst med ristede kartofler samt bagte tomater og ristede svampe serveres med salat efter kokkens valg.

Dessert

Hjemmelavet vaniljeis med skåret frugt samt bærkompot. 

Pris eksl. drikkevarer: 338,00 kr. 

Forslag til menu 2 – Den festlige

Forret

Røget svinemørbrad og skinke serveret med mozzarella og syltet melon, hertil hjemmebagt brød og smør.

Hovedret

Kalvesteg med ristede kartofler og rødvinssauce, hertil dampet sommergrønt og brændt kål med timian serveres med  salat efter kokkens valg.

Eller

Kyllingebryst bagt med krydderurtesmør serveres med kørvelcreme og ristede kartofler hertil dampet sommergrønt og brændt kål med timian serveres med salat af kokkens valg.

Dessert

Hjemmelavet vaniljeis med chokoladebrownie. Hertil bærkompot.

Pris ekskl. drikkevarer: 388,00 kr. 

Forslag til menu 3 – Gourmetmiddagen

Forret

Bagte fisk med gulerodspuré samt salat af asparges og krydderurter,  hertil hjemmebagt brød og smør.


Hovedret

Kalvemørbrad serveres med pommes fondant og rødvinssauce, hertil dampet sommergrønt og brændt kål med timian serveres med salat af kokkens valg


Eller

Kyllingebryst med kyllingsoufflé serveres med pommes Anna og kørvelcreme hertil dampet sommergrønt og brændt kål med timian serveres med salat efter kokkens valg.


Dessert

Hvid balsamicoiscreme med mazrinkage og marineret frugt

 

Pris ekskl. drikkevarer: 438,00 kr. 

Til gourmetmiddagen kan der efter aftale med køkkenchefen laves mellemretter til 50,00 kr. pr. ret.

Vælg de rigtige vine

Bygholm Kursuscenter har ikke et fast vinkort.

Vi vil nemlig hellere kunne tilpasse vinene præcist til den menu, du har valgt. På den måde får dine gæster den bedste oplevelse af både mad og vin. 

Vores køkkenchef har mange års erfaring med at finde det bedste match mellem smag, kvalitet og pris.

Både når det gælder bobler, hvidvine, rødvine og desertvine.

Du betaler kun for de flasker, vi åbner.

Måske er du også interesseret i...

Få den fest, du drømmer om

Kontakt os og lad os høre om dine ønsker.

Jonas Bernhardt

+45 3062 5517

jnb@bygholm.dk

Feldthaus og Bagger taber masken den 4. oktober – KØB BILLET HER